

BLUE STAR BASKETBALL RISING BLUE STAR CAMP



SATURDAY 2009

1:00 - 2:00	Camp Registration - Durham, NC					
2:05	Staff introductions					
2:10	Camp Stretch - Staff					
2:25	Break up into groups - by height					
2:30	Stations - Ball Handling, Shooting, Passing, Post Play, Defense, 1v1 Jab Series					
3:45	1 on 1 play w/in groups (4 dribble max - winner stays) 15 min - Top 2 from each team					
4:00	Break					
4:05	3 v 3 play - break down group (no more than 4 on team) - rotate winners to play every 10 min.					
4:45	Jamboree (30min run time) 1 v 2 3 v 4					
5:15	Jamboree (30min run time) 1 v 3 2 v 4					
5:45	Break - Staff Balance Team					
6:00	Team Competitive Shooting - Money Basket					
6:20	Game 1 - (30min run time) 1 v 2 3 v 4					
6:50	Game 2 - (30min run time) 1 v 3 2 v 4					
7:30	Camp Ends for Night					

SUNDAY 2009

12:00	Camp Attendance					
12:10	Camp Stretch					
12:20	Full Court Stations – 11-Man Break & 3v2 – 2v1					
1:00	Game 1 - (30min run time)	1 v 2		3 v 4	(Man-Man Play)	
1:30	Game 2 - (30min run time)	1 v 3		2 v 4	(2-3 Zone Play)	
2:00	Game 3 - (30min run time)	1 v 4		2 v 3	(Post Touch Play)	
2:40	College Recruiting Lecture					
3:00	Game 1 - (30min run time)	1 v 3	2 v 4	(Man-Man Play)		
3:30	Game 2 - (30min run time)	1 v 2	3 v 4	(Zone Play)		
4:00	Close Camp - Camp Ends					