

BLUE STAR BASKETBALL RISING BLUE STAR CAMP



FRIDAY 2011

	4:00 - 5:00	Camp Registration
	5:10	Staff introductions
	5:15	Camp Stretch - Staff
	5:30	Break up into groups – by height
	5:40	Stations - Ball Handling, Shooting, Passing, Post Play, Defense, Break
	6:50	1 on 1 play w/in groups (4 dribble max - winner stays) 15 min - Top 2 from each team
	7:10	Break
	7:20	Jamboree (30min run time) 1 v 4 2 v 3
	7:50	Jamboree (30min run time) 1 v 3 2 v 4
	8:25	Camp Ends for Night
SATURDAY 2011		
	9:00	Camp Attendance
	9:10	Camp Stretch
	9:20	Full Court Stations - Olympic Shooting & 11-Man Break
	9:50	3 v 3 Breakdown
	10:30	Game 1 - (30min run time) 1 v 2 3 v 4 (Man-Man Play)
	11:00	Game 2 - (30min run time) 1 v 3 2 v 4 (2-3 Zone Play)
	11:30	Game 3 - (30min run time) 1 v 4 2 v 3 (Post Touch Play)
	12:00	Lunch Break
	1:30	Attendance in Teams
	1:40	College Recruiting Lecture (Parents & Players)
	2:15	Team Shooting Competition: Money Basket Game
	2:30	Game 1 - (30min run time) 1 v 2 3 v 4
	3:00	Game 2 - (30min run time) 1 v 3 2 v 4
	3:30	Close Camp - Camp Ends