

BLUE STAR BASKETBALL RISING BLUE STAR CAMP



SATURDAY 2014

| 8:30 - 9:15 | Camp Registration |
|-------------|---|
| 9:30 | Staff introductions |
| 9:40 | Camp Stretch – Staff (15 min) |
| 9:55 | Break up into groups – by height |
| 10:00 | Stations (10min ea.) - Ball Handling, Shooting, Passing, Post Play, Defense, Open on Wings |
| 11:10 | 1 on 1 play w/in groups (4 dribble max - winner stays) 15 min - Top 2 from each team |
| 12:40 | 3 v 3 play – break down group (no more than 4 on team) – rotate winners to play every 10 min. |
| 12:10 | Jamboree (30min run time – Sub 5min)1 v 23 v 4 |
| 12:40 | Break – Balance Teams |
| 12:45 | Transition Breakdown Drills – 11 man break & 3 v 2 / 2 v 1 |
| 1:15 | Game 1 - (30min run time) 1 v 3 2 v 4 (Man-Man Play |
| 1:45 | Game 2 - (30min run time) 1 v 4 2 v 3 (2-3 Zone Play) |
| 2:15 | Game 3 - (30min run time)1 v 23 v 4(Post Touch Play) |
| 2:45 | Coach Frazier-Dixon – College Recruiting |
| 3:00 | Camp Ends |

Location: Fowler Middle School – 3801 McDermott Rd, Plano, TX 75025 Camp Director/Evaluator: Leah Frazier-Dixon