

BLUE STAR BASKETBALL **ELITE SKILLS CAMP**



SATURDAY 2016

12:00 - 1:00	Camp Registration						
1:05	Staff introductions						
1:10	Camp Stretch - Staff						
1:25	Break up into groups - by height						
1:30	Stations - Ball Handling, Shooting, Passing, Post Play, Defense, Break						
2:30	1 on 1 play w/in groups (4 dribble max - winner stays) 15 min - Top 2 from each team						
3:00	Break						
3:05	3 v 3 play – break down group (no more than 4 on team) – rotate winners to play every 10 min.						
3:45	Jamboree (30min run time) 1 v 2 3 v 4						
4:15	Jamboree (30min run time) 1 v 3 2 v 4						
4:45	Break - Dinner (Players/Families are on their own for meal) - Staff Balance Team						
6:00	Team Competitive Shooting - Money Basket						
6:15	Game 1 - (30min run time) 1 v 2 3 v 4						
6:45	Game 2 - (30min run time) 1 v 3 2 v 4						
7:15	Camp Ends for Night						
SIMDAY 2016							
SUNDAY 2016							
9:00	Camp Attendance						
9.10	Camp Stretch						

9:10	Camp Stretch					
9:20	Full Court Stations – 11-Man Break & 3v2 – 2v1					
10:00	Game 1 - (30min run time)	1 v 2		3 v 4	(Man-Man Play)	
10:30	Game 2 - (30min run time)	1 v 3		2 v 4	(2-3 Zone Play)	
11:00	Game 3 - (30min run time)	1 v 4		2 v 3	(Post Touch Play)	
11:30	Lunch Break					
1:00	Attendance in Teams					
1:15	College Recruiting Lecture					
2:00	Game 1 - (30min run time)	1 v 3	2 v 4	(Man-Man Play)		
2:30	Game 2 - (30min run time)	1 v 2	3 v 4	(Zone P	lay)	
3:00	Close Camp - Camp Ends					